• 14791
    genel bir tarama yapılması gereken sözlük. bunun için gerekirse ben de gönüllü olurum. bu sözlükte ciddi sayıda galatasaray taraftarı olmayan kişi var. yanlış anlaşılmasın bunu fatih terim eleştirileri üzerinden demiyorum çünkü onların birçoğu saha içindeki oyunla ve oyuncu performansları ile alakalı.

    benim bahsettiğim kısım sözlük kalitesini düşüren ve art niyetli entryler. birkaç yıl öncesine kadar galatasaray sözlüğün ana ekseni iyi de olsa kötü de olsa futboldu oynanan oyun ve performans değerlendirmesiydi. ben de yaklaşık 10 yıldır burayı okuyan herhalde 1 yıldır falan da yazar olan biriyim.

    elbette herkes oynanan oyunla ilgili derin analizlere girmeyecek elbette duygular da yazılacak. benim bahsettiğim buranın iyice iddia doldurulan bir twitter çöplüğü haline dönmesi. şöyle bir iddia var böyle bir iddia var diye eline klavye alan koşarak geliyor. biz başlıkta sadece espri içeren girdi bile yazsak silen moderasyon bunlara karşı yüksek bir tolerans gösteriyor.

    bizim burayı okuma nedenimiz saf galatasaray sevgisi içeren sitemli de olsa asıl amacı galatasaray olan yazılardı ve yazarlardı. şimdi bakıyorum eleştiriler bile oyun yüzünden değil bilmem hangi muhabirin ortaya attığı iddialar üzerinden oluyor.

    bunun nedeni moderasyon mudur yazar alımı mıdır açıkçası bilmiyorum. tek istediğim gerekirse benim de pilot olacağım genel bir temizlik yapılması. yol yakınken bu yapılmazsa ne olacağını bence burdaki yazar dostlarım da hissetmeye başladı. gerekirse daha az entry daha az yazar olsun ama burayı okunmaya değer kılsın. bu kaliteli ortamı kaybetmeye başladığımız ortada. sözlük hiç iyi sinyaller vermiyor maalesef.
App Store'dan indirin Google Play'den alın