• 394
    bir maçla yangın yeri bir maçla düğün yerine dönüyor sözlük. bu da o maçlardan biri. öncelikle genç bir takımız, yeni kurulan bir takımız yani buna göre değerlendirmek gerekiyor. sabır lazım biraz elbette ama öyle şeyler oluyor ki sahada fatih hoca bile bile lades demeye devam ediyor. aynı hataları sürekli yapıyoruz.

    mohamed ve diagne aynı oyuncu değil. bir oyuncu forvet mevkisinde oynayınca aynı olmuyor, aynı şeyleri yapması gerekmiyor. ilk yarıda bir sürü pozisyon bulduk bunda mobil oyun oynayan alan açan diagne'nin etkisi büyük. bir forvet gol kaçırıyor diye oyundan çıkmaz, çıkmamalı.

    eğer bir planlamadan, 3 seneden sonrasından bahsediyorsan takım skorla değil oyunla değerlendirilmelidir. ilk yarıda kötü oynamasına rağmen pozisyon bulan bir galatasaray vardı. diagne 3 net pozisyon buldu diye oyundan çıktı. oyundan tamamen bağımsız bir değişiklik. e hocam sabır sabır diyoruz, oyunculara destek olun diyoruz da gol kaçırdı diye oyuncu oyundan çıkar mı? bugün diagne'ye yaptığını dün mohamed'e yaptın. diagne gidecek olabilir de bu nasıl bir kafa yapısı?

    taylan çalışkan bir oyuncu elinden geleni yapıyor da burada bas bas bağırıyoruz kaç maçtır biz. berkan ve taylan neredeyse her maç çevre kontrolü yapmadığından, pas hatasından gol pozisyonu verdik. eğer oyuncu bunu yapamıyorsa ondan istemeyeceksin. taylan 1 senedir aynı taylan, bu adam ne fernando reges ne seri değil. bambaşka oyuncular bunlar. keza berkan'da öyle. çocuk uğraşıyor yapmak için ama 6 numara değil bu adam oyun kurulumunda da iyi değil.

    lig o kadar kalitesiz ki gol yemezsen bir şekilde atıyorsun kaliteli ayaklarla. şekil a fener. 3 maçı da iyi oynamadılar ve gol yemeden kazandılar 2. yarıda. biz ise gol yemek için uğraşıyoruz. rakibin atmasına gerek yok biz yiyoruz zaten.

    bu ligde hem kesici hem ayağı biraz düzgün bir 6 numaran olacak. bkz: josef, gustavo, fernando reges. sonuç almak istiyorsan oyunun kalbi burası. orta sahan iyi olacak. ya da ona göre oynayacaksın. her oyuncuyla her oyun olmuyor maalesef.

    bugün maç 2-0 iyi oynamıyoruz ama gol bulmuşuz maçı bitirmişiz diyoruz. diagne topu kaleye sürüp vurmak yerine eveleyip geveliyor pva'a dönüyor o da saçmalayıp kaptırıyor, dönüp gol yiyoruz 2-1. o an dedim ki bu maçı biz kazanamayız. galatasaray'ın genlerinde var bu. maç başından beri aynı şey yaşandı pva'nın kanadından pozisyon yedik. kerem takım savunmasına benim ekran başında yardım ettiğim kadar yardım etmiyor üstüne alan bile kapatmıyor. ya hu bu nedir? bağıra bağıra gol geldi. aynı şeyler kaç maçtır devam ediyor yeni bir şey değil ki bu. fatih hoca bağırıp çağırıyor ee sonra? bu oyuncuların eksiklerine, maçta yaptığı hatalara çalışmıyor muyuz? evet bilmiyoruz antrenmanda ne olduğunu ama her maç aynı şey yaşanıyorsa bir çalışma yoktur herhalde diyoruz.

    maç izlerken sinir harbi yaşıyorum ben artık. bu kadar da olmaz diyorum. oyunculara, oyuna elbette sabredilmeli ama bu öyle bir şey değil. biz yıllardır aynı şeyleri yaşayıp bile bile lades diyoruz.

    iyi tarafından bakarsak bu puan kaybı sebebiyle bazı şeyler farkedilmiştir diyorum. bu takıma 3-4 tane daha transfer şart. umarım hatalardan ders alınır, daha iyi oluruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın