• 393
    takımın bütün defolarını gösteren maç.

    ben de dahil sözlükte bir çok yazar haklı olarak rahatsız. çünkü tam geçen seneki o rezil futbola randers maçında veda ettik derken bu sefer de başka defolarımızı hatırlattılar sağolsunlar.

    eyyyy taylan kardeşim burası 2.lig mi erzurumun çimleri mi ne çabuk unuttun geldiğin yeri formanın büyüsü mü bozuldu daha bir senede. o şanlı forma için ter dökmeyecek, tam komsantre sahaya çıkamayacaksan çıkma. seni sevdik destekledik karşılığı bu mu. dikkatsiz, özensiz, dağınık.

    eyyyy diagne. allah seni bildiği gibi yapsın. sev beni dedin sevdik ama senden bir halt olmaz. üzgünüm. geçmişte yaşanan tüm acılarımızı günyüzüne çıkardın yine.

    eyyyy sinyör terim. seni biz imparator yaptık. yargılayıp zindana atmak da bizim elimizde biledur. tabi böyle 2.derece önemli bir maçta yalnız bırakacak halimiz yok. yine de destekliyoruz. kulaklar çekilmeli. takımı aşağı çeken unsurlar düzeltilmeli. 3, 4 yeteneksiz, özensiz yüzünden diğer oyuncuların da modu düşüyor. bir de maç sonu açıklamalar yakışmıyor. 1 ay daha maaş almak isteyen 2.sınıf şark kurnazı türk tipi teknik direktör modu.

    büyütülmemesi gereken ama son derece de önemli derslerin çıkarılması gereken maç.
App Store'dan indirin Google Play'den alın