• 387
    ilk 5 dakikasında iki ekip birbirini yokladı. ilk on dakikalık kısımda ise sacha boey'nin arkasına kevin varga ile sarkma çabaları boey tarafından bertaraf edildi. dakikalar sekizi gösterdiğinde klasik ikramımızı bu kez berkan kutlu yaptı ama kasımpaşa değerlendiremedi. alex taşçıoğlu'nun da bu kısımda tüm takdir haklarını ev sahibinden yana kullandığı belirtilmeli. alexandru cicaldau ve olimpiu vasile morutan ise maça tutuk başladılar.

    dakika 18'de yusuf erdoğan zayıf bir şutla kalemizi yokladı. hemen akabinde barış alper yılmaz sağdan getirdi ama muhammed kerem aktürkoğlu kalabalıkta iyi vuramadı. dakikalar 20'yi gösterdiğinde yusuf bu kez kafa vuruşu ile şansını denedi ama zayıf bir vuruş oldu. cicaldau ve morutan ise sahada hala pek gözükmüyorlardı.

    maçın ilk net gol pozisyonuna cicaldau 21. dakikanın ilk saniyelerinde girdi ama rakip kaleci başarılıydı. bir sonraki pozisyonda mbaye diagne rakip sahada büyük bir boşluk buldu ama topu götürüp golü atamadı. dakikalar 27 iken bu sefer de kerem getirdi ama diagne yine dokunamadı.

    dakikalar 32 olduğunda ise cicaldau'nun topuyla hareketlenen kerem topu ceza sahasına taşıdı, topla ceza sahasında morutan buluştu ve pasında yine cicaldau golü atarak 0-1 öne geçmemizi sağladı. altı dakika sonra ise morutan'ın getirdiği topta, şutu yine morutan çekti ve kaleciden seken topu tamamlayan kerem skoru 0-2 yaptı.

    40. dakikada önce haris hajradinovic, sonra nicolai jorgensen kalemizi yoklasa da sonuç alamadılar. 42. dakikada yakaladığımız kontrada kerem topu boey ile buluşturabilse 3-0 olabilirdi. uzatmalarda güzel paslaşmalarla hem zaman geçirdik, hem de tehlike yarattık. sağdan barış'ın ortasına patrick van aanholt vurdu ama savunmadan döndü. hemen akabinde diagne boş pozisyonda sol çaprazdan ceza sahası içine girdi ama topu geveledikçe geveledi. aanholt yardıma geldi ve top kaybı oldu. aanholt'un boşalttığı kanattan yusuf getirdi ve jorgensen bitirdi. böylece ilk yarı 1-2 sona erdi.

    ikinci yarı için de bir şeyler karalayacaktım ama son 9 maçta dördüncü kere saçma sapan paslaşmalar yüzünden gol yiyince keyfim kaçtı. maçın devamını da izlemedim. çevrilmeyeceğini hissettim. sinirlendim ve kendimi üzdüm.
App Store'dan indirin Google Play'den alın