• 381
    geçen sene yapamadığımız şeylerden biri bu tarz kopan maçlarda puan almaktı. ikinci yarı bağıra bağıra giden maçta en azından puan çıkardık.

    şu maçta taylan'ın top kayıplarını yazarak futbol uleması olmuyorsunuz öncelikle onu belirteyim çünkü yeni bir durum değil. marifet hemen her maçta dünyanın "first touch" dediği, temeli top kontrolü denen zıkkımda sıkıntısı olan taylan ile top çıkarma ısrarı. (bir benzeri muhammed mustafa'da olmayan işleri beklemekle yapılıyor) bu adamı milli takıma kadar çıkaran 5 yeteneği varsa 1 tanesi bile defansta sırtı dönük top alıp dönmesi ve çıkması değil. olmuyor işte alıp dönemiyor baskın yeteneği bu değil. bunu haftanın 7 günü birlikte geçiren insanlar görmüyorsa sorun daha büyük.

    hata yapacaktır o hatayla gol yiyebilir ya da puan kaybedebilirsin ama bu şekilde hatalar kendine olan güvenini kaybetmesine ve ardına sıradanlaşması yolunu açar.

    golü yedirdiği pozisyonda muslera'ya daha çok kızdım şahsen. vur gitsin arkadaşım. gerekiyorsa %50 ihtimale oyna uzun oyna stresli anlarda luyindama, taylan ve hatta berkan'a oynama...
App Store'dan indirin Google Play'den alın