• 75
    çektiğimiz için memnun olduğum grup. sebepleri de şöyle:

    eğer bu gruptan çıkarsak, gerçekten iyi top oynayarak çıkacağız. yani kolay bir grupta olduğu gibi grubun iyi sistemli takımına yenilip görece zayıf 2. torba takımından aldığımız 1 puanla değil, gerçekten oyun anlayışı olan takımlara karşı kendi sistemimizle oynayıp puan alarak başaracağız.

    bence bu durumda 4 senaryo var.

    1- gençlerimizle birlikte uzun süredir hasret kaldığımız oyun anlayışını oturtur ve yüksek kalitedeki takımlara karşı oyunumuzu yansıtarak, belki de lider olarak, gruptan çıkarız.

    2- kaotik ve oyun aklı olmayan bir futbol oynamaya devam eder ve en iyi ihtimalle konferans ligi'nde 1 tur daha atlayıp eleniriz.

    3- oyun anlayışımızı oturtmaya başlarız ancak gruplar bitene kadar olası talihsizlikler ve yetersiz zaman yüzünden umut verici futbol oynasak da yeterli sonucu alamayarak konferans ligi'ne devam ederiz.

    4- oyun anlayışımızı oturturuz ancak lazio ve marsilya'ya gücümüz yetmez (ki ben bunun pek olası olduğunu düşünmüyorum). konferans ligi'nde yolumuza devam ederiz.

    2. senaryo dışında bütün senaryolar galatasaray'ın lehine sonuçlanır. özellikle 3. ve 4. senaryolarla karşılaşırsak kaybedeceğimiz hiçbir şey yok. oyun anlayışını oturtmuş, sahada birbirleriyle uyumlu olan bir galatasaray olduğu sürece bu kadro mutlaka yoluna devam edecektir. ve bence oyun anlayışımızı oturtup bu gruptan çıkabilirsek, sonrasında hiçbir takımdan çekinmemiz için bir sebep olmayacaktır.
    ne olursa olsun, galatasaray için ciddi sınav niteliğinde bir grup. özellikle ilk 3 maçın 2 tanesini deplasmanda oynamamız bence avantaj. zamana ihtiyacımız olabilecek dönemde deplasmanda oynayıp, görece daha hazır olduğumuz dönemde evimizde net bir şekilde sonuca gitmemiz mümkün. özellikle ilk maç çok önemli. lazio'dan ilk maçta koparabileceğimiz 1 puan bizim için grubun gidişatını çok olumlu etkileyecektir.

    sonuç ne olursa olsun, sahada ne yaptığını bilen bir galatasaray görmek dileğiyle. yolumuz açık olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın