• 69
    tabiki kolay bir kurayla ust tura cikmak da guzel olurdu. ama ben artik galatasarayin dunyada kimsenin adini duymadigi sacma takimlarla mac yapmasini kendime yediremiyorum. grubumuz gayet kaliteli, hafiften 90lar sampiyonlar ligi grubu tadinda. takimlarin tamami neredeyse 100 yildir tum avrupada futbolla ilgilenen herkesin tanidigi takimlar. ilgi cekici maclar olacaktir. genc takimimiz icin de guzel bir test olacaktir. ayrica guclu rakiplere karsi neler yapabildigimizi gormek acisindan da cok onemli olacak. cunku bu adamlarla bas edemeyip 3. oluyorsak uefa icin yetersiz oldugumuzu gormus oluruz ve en azindan konferans liginde ceyrek final ve yari final sansimiz olur. cunku basit bir gruptan kendimizi test edemeden cikip ust turda marsilya tarafindan tokatlanmak avrupadan direkt elenmek olacakken simdi hem uefa yeterliligimizi net bir sekilde sinayacagiz hem de bu seviyede degilsek uzulmeyip hemen bir alt seviyede kupayi almak icin ugrasacagiz.

    bu sene avrupada subat ayini gorecek olmak keyifli olacak. ne yazikki uzun bir suredir sampiyonlar liginde kevgir gorevi goruyorduk ve orada mac yapmamiz bizi sadece uzmeye yariyordu. bu sene hem genc takim icin tecrube yasayacagiz hem de taraftarlarimiz icin daha mutlu bir sene olacak gibi duruyor. ben bu sene konferans liginde yari final gibi bir sonuc alacakmisiz gibi hissediyorum. acikcasi avrupada son 5 senemize bakarsak ne yazikki tenekeden de olsa bir kupanin kulpuna tutunma ihtimali beni heyecanlandiriyor ve grup 3. olmanin da gelecekte takimimizi olumlu etkiyebilecek farkli motivasyonlara neden olabilecegini dusunuyorum.

    sonuc olarak guzel bir grup, keyifli maclar olacak ve galatasaray kendini test edecek. keyifle mac gunlerini bekleyecegiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın