resim
Alexandru Cicâldău
Takım:CS U Craiova
Mevki:On Numara
Yaş:27
Boy:1.78
Uyruk:Romanya
  • 411
    en basit tabirle "basit" oynayan futbolcumuz. bu özelliği sevsem de futbolun olmazsa olmaz öğelerinden biri de estetiktir diye düşünüyorum.

    takımda 10 asker varsa 1 komutan sırıtmaz. takımımızın neredeyse tamamı asker olmuşken bir estetik ihtiyacı doğuyor, ki bunu morutan ile karşılayabiliriz kısmen.

    futbol skor oyunudur. hücum oyuncuları skor üretmek zorundadır. ligimizde de bu böyle. skor üretmeyen hücum oyuncusu meyvesiz ağaçtan farksız bana gore. belhanda yi da bu yüzden hiç sevemedim.

    8, 6, 8.5, 10 gibi muhabbetleri çok tutmuyorum. futbolcu futbolcudur. defansif de ofansif de özellikleri yeterli olmalıdır hele ki bir orta saha ise. cicaldau çok dengeli duruyor, ne tam ofansif ne de tam defansif karakter. ofansa daha yakın merkez orta saha kıvamında.

    bu da cica'yi ligde 10 15 gol civarı skor üretimine tâbi tutuyor.
    umarım hem oyun olarak hem de skor olarak gerekeni alabiliriz. yoksa bizim taraftarimizca hele ki iğrenç türk basını tarafından verilen 6.5 milyondan tutun 33 nolu forma numarasına kadar her şey didik didik edilir, mersin bile sorumlu tutulur o kadar diyeyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın