resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:Kawasaki Front.
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 4352
    tudor'la çıktığı 16 lig maçının sadece altısında gole katkı yapamazken fatih terim ile çıktığı 17 lig maçının tam tamına sekiz tanesinde gol atamamış. iki istatistik arasındaki uçuruma(!) bakar mısınız? fatih terim bitirmiş resmen adamı.*

    hocaları bırakıp gomis'e gelirsek; kendisinin gidişinden yıllar geçse de o zamandan beri hâlâ istikrarlı şekilde iyi bir forvet performansı izleyemediğimiz için çok rahat olumsuz da konuşamıyorum hakkında ama attığı 29 gole rağmen nasıl desem, aslında o kadar da iyi değildi. bizdeki performansları bakımından galatasaray'da izlediğim en iyi 5 santrafor arasında saymam gomis'i. takımı yirmi otuz yıldır takip eden biri olarak söylemiyorum bunu, 15 yıllık futbol seyirciliği geçmişim var yaşım gereği. 2018 yazında istediği zamlı sözleşmenin verilmemesi -ki zaten dünya para kazanıyordu- ve 6 milyon euro bonservisle satılması kağıt üstünde çok doğru hamle. yanlış olan, bu işin transfer döneminin sonlarına kalması ve kalan sürede de yerine kimseyi getirememeleriydi. tabi sonraki transfer dönemlerinde yaptığımız forvet takviyeleri de onu aramamızı engellemedi; biraz beceriksizlikten, biraz talihsizlikten, belki de takımın oynadığı futboldan ancak bunları birbirinden ayrı değerlendirmek lazım. 32 yaşındaki, 4 milyon euro'dan fazla kazananan oyuncun hâlâ zam istiyorsa öte yandan da bu adam için 6 milyon euro bonservis teklif ediliyorsa onu gönderirsin.

    zam peşinde koştuğu dönem oynadığı toptan dolayı da kendisinden hiç hazzetmem. yazdıkça sinirlendim herife, bizim taraftarın geneli bu adamı niye bu kadar sever anlamıyorum.

    edit: ufak bir cümle değişikliği.
App Store'dan indirin Google Play'den alın