• 14775
    2010' larin başından beri takip ettiğim, 2018' de yazar olma şansına eristigim sözlük. en başından beri bu sözlükte vakit geçirmenin nedeni futbolu ve galatasaray' ı "gerçekten" bilen topluluğun burada olmasıydı. ancak bu sezon hem maç başlıklarında hem futbolcu basliklarindaki entrylere bakınca sözlükte futbolun parametrelerinden uzak yazarların bir hayli arttığı görülüyor. bi kaç futbolcuyu listeleyip başlıklarındaki entrylere bakınca ne demek istediğim anlaşılacaktır.
    (bkz: patrick van aanholt) : euro 2020' den çıkmış, çıkınca belli bir süre tatil yapıp daha sonra da kulüpsüz kaldığı için bireysel antrenman yapmak zorunda kalmış bir oyuncu. şimdi bu oyuncuyu dünkü hatay maçından yola çıkıp değerlendiren, kendisi hakkında net hükümler veren bir yazarın görüşleri ne kadar değerlidir sizce?
    (bkz: alexandru cicaldau) : 23 yasinda, kariyerinde ilk defa yurt dışına çıkmış ( üstelik bu ülke türkiye gibi kendine has dinamikleri ve sağlıksız futbol ortamı olan bir ülke), prosedür gereği takımın hafta içi maçlarında takıma eşlik edemeyen romen oyuncu. hatayspor maçıyla galatasaray' daki 2 maçına çıkan bu oyuncu hakkındaki olumlu/olumsuz kesin görüş ve kannaatler ne kadar sağlıklı sizce?
    (bkz: victor enok nelsson) : hatayspor maçı galatasaray kariyerindeki ilk maçı. la herşeyi geçtim danimarka' dan türkiye' ye gelmek; memur ve elit kesimin yaşadığı bir siteden çingene mahallesine göçmek gibi birşey... dünkü maçtan sonra kesin hükümler vermek ilerisi için ne kadar doğru?
    kendimin de futbolu iyi bildiğini iddaa etmiyorum ancak sözlüğün de maç esnasında ufak bir pozisyonda kendi takımının futbolcusuna söven ev ahalisinden, sabırsız ve tahammülsüz twitter taraftarlarından pek de farkı kalmamış durumda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın