• 5
    sağ içte oynayacak oyuncu transferini kritikleştirecek ikilimiz. sağ iç oyuncumuzun arı gibi bir oyuncu olması gerekli. hem 2'li 3'lü oyunlara katılacak pas tekniğine hem morutan ve sacha hücumdayken arkalarında bıraktıkları boşluğa kayacak hem de hücumda kritik paslar atacak bir oyuncu gerekli. yani gedson fernandes. gedson, iki oyuncunun da potansiyellerine ulaşmasına yardımcı olacaktır.

    cicaldau'yu ben merkez oyun kurucu olarak kullanacağımızı düşünüyorum. cicaldau'ya defansif pozisyon almayı ve top arası yapmayı öğreteceğimizi öngörüyorum. berkan ve gedson gibi iki dinamonun arkasında serbest bir oyun kurucu olacağını düşünüyorum. yani cicaldau, taylan ile rotasyona girecektir. cicaldau merkeze geçtiğinde morutan sacha ikilisi daha da kritik oluyor zira defansta rakip presi kırarken sacha'nın pas opsiyonu olması ve hücum setlerinde morutan'ın aktivitesi merkezdeki oyuncunun performansını direkt etkileyecek.

    oyuncu rolleri olarak doğru bir ikili kurduk. morutan hücuma yaratıcılık katacak, sürpriz faktörü olacak bir oyuncu, aynı sözleri kerem için de kurabiliriz. sacha hücuma çıkmayı seven ama defansta da boşluk vermeyen atletik bir oyuncu. ikisinin de çok ciddi eksikleri var. biz bunları öğretmek için aldık oyuncuları. sağlıklı eleştiri yapmak ve antrenör-oyuncu-taraftar ilişkisinde bir güven ortamı oluşturmamız şart.
App Store'dan indirin Google Play'den alın