resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 20137
    suç kendisinde değil, arda hocaya gidip beni oynat şöyle yararlı olurum böyle yararlı olurum demiyordur elbette. ancak hocanın ısrarla kendisini sahaya sürmesine ben anlam veremiyorum.
    arda'yı kaptanlık yapsın, genç oyunculara idol olsun yeteneklerini onlara aktarsın, belirli maçlarda misal sıkışan oyunda son 10 dakika 5 dakika oyuna girip yaratıcılığından faydalanmak için takıma katabilirsin.
    geçen sene ben arda turan'ın takıma katılmasına bu yüzden karşı çıkmadım.
    ama hoca belli ki bunun için değil baya baya düzenli olarak oynatmak, arda'yı futbola döndürmek, takımın çoğu zaman 11 oyuncusu olması için aldırmış.
    dünya üzerinde hangi hocayı getirirseniz getirin arda'dan bırakın 11 oyuncusu düşünmesini, 25 kişilik kadroda bile yer vermez verse bile kulüpte ki imajından kaptanlığından dolayı yer verir ama sezon içinde tercih edilmez.
    ama gel görelim ki bizden gençleşmek için 3 sene isteyen fatih hoca ilk 11 başlatmadığı her maçta skor gelmeyince ilk tercihi arda turan oluyor bu konunun üzerine daha çok yazarım ama hem hocaya saygımdan hem sözlüğe saygımdan daha fazla uzatmıyorum ama hem bunları yapıp hem 3 sene isteyip hemde sahada futbol namına en ufak birşey koyamazsan arda'da hedef tahtası olur fatih hoca'da.
App Store'dan indirin Google Play'den alın