resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 20134
    eğer teknik direktörlük kariyerinde simone'nin yardımcısı olarak şampiyonlar ligini almak gibi olağanüstü bir şey yaşanmazsa kendisini bir gün takımın başında görmemiz gibi bir ihtimal olduğunu düşünmüyorum.

    bugünkü varlığı bile zaten fatih terim'in zorlaması. biz arda'yı, arda gibi bir oyuncuya ihtiyacımız olduğu için getirmedik. fatih terim'den başka kimse istemedi. fatih terim bugün istifa etsin, yeni teknik direktör olarak arda'nın babasını falan getirmediğimiz sürece arda ilk 18e falan giremez.

    2 ay önce seçim oldu kimisi net olarak söylemese de burak elmas harici tüm adayların ilk vaadi fatih terim ve arda turan ile yola devam etmemekti. burak elmas da zaten fatih terim ile yola devam edeceğinden arda'ya göz yummak zorunda kaldı. demem o ki hiçbir galatasaray yöneticisinin arda turan'a karşı özel bir ilgisi yok. hele teknik direktörlük koltuğu için hiç mi hiç yok. başta dediğim gibi olağanüstü bir kariyer başarısı yaşamazsa, onu zorlaya zorlaya florya'ya sokacak bir terim olmadığı sürece futbol kariyeri bittikten sonra bir daha kendisini tesislerde göremeyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın