• 280
    yine kadro değeri kendisinin onda biri olan bir takıma karşı berbat bir oyunla berabere kaldıgımız maç.

    * organizasyonu olmayan, kısır ve yavaş bir top çevirme (pas oyunu demeyin boşuna)
    * kanat organizasyonu yok, kanatta her topu alan yalnız. emre kılınçlı akbabalı, ardalı feghouli'li , babel'li kerem'li, ne oynarsa oynasın asla ama asla organize olamıyor takım ilerde.
    * defansta inanılmaz pozisyon hataları, luyindama'nın çalımlarla top kaptırmaları, muslera'nın saçma rakibe pasları vs. orta sahadan defansif yönü sağlam bir adam olmayışı.
    * gol pozisyonu üretemiyor ve asla şut pozisyonu yaratamıyoruz. yıllar geçiyor , şöyle 20 metreden topa vuran adam göremedik (kerem demeyin)
    * kerem'de çok büyük sıkıntılar var. halı saha topçusu gibi savruk ve oyun disiplini çok zayıf. düzelirse yeni arda , böyle giderse emre mor 2 de olabilir, çok ince bir çizgi..
    * her şey bir yana en derli toplu oyuncumuz, geriden top çıkarabilen, baskıdan yılmayan marcao 8 maç yok. çok büyük eksik.
    * emre kılınç ve emre akbaba için yorum bile yapamıyorum.

    fatih terim 'in artık kendini ve takımı geliştirecek enerjisinin olmadıgını düşünüyorum, her şeyin en iyisini bildiğini düşündüğü açık. maçtan sonra taçtan gol yedik filan diyorsan kapatıp gidelim hocam biz. yıllardır bu takımın hiç bir defosu düzelmiyorsa, ben öğrenciye değil öğretmene bakarım.

    yanındaki veteranları oyuna sokup durmaktan başka kurşunu da yok.
    gidene kadar bu futbola devam, daha ne kadar izleriz onu da bilmiyorum, böyle giderse 10 hafta sonra arabesk şarkılarıyla ultraslan'dan başka kimse kalmaz tribünde.
    bana göre galatasaray için çok büyük şans burak elmas'ın başkan olması. ama bu 3 yıl hocayla geçecekse işi çok zor. ya kendi gidecek ya da her galatasaray başkanı gibi hocayla o da kavgalı olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın