2021-22 UEFA Avrupa Ligi Play-Off İlk Maçı
20:00 Cepheus Park Randers
1 - 1
  • 165
    ilk yarı daha iyi olan taraf tartışmasız bir şekilde randers'tı, skor açısından çok şanslıyız. randers gayet iyi hücum eden bir takımmış, beni çok şaşırttılar. bizse gayet kötüydük. muslera ve pva oldukça kötüydü, hatta bazı müdahaleleri dolayısıyla övülecek olmasına rağmen luyindama da oldukça kötüydü, inanılmaz pozisyon hataları yaptı. hatta kötüler listesine taylan'ı da eklemek lazım, ameliyatı onu geriye götürmüş. o da çok pozisyon hatası ve pas hatası yaptı.

    topla rakip yarı sahadayken fena değiliz. akbaba, kılınç, kerem ve mohamed hareketli ve fena paslaşmıyorlar. beklerimiz hücuma katkı veriyorlar ama ortalar çok sıkıntılı. ama genel sıkıntı topu kaybedince ortaya çıkıyor. kontra-presimiz çok kötü, 2. bölge presimiz çok kötü, 1. bölgemizde bile sağlam duramıyoruz. takım savunmamız çok geriye gitmiş. berkan durumu biraz toparlıyor, bir de beklentiyi düşük tuttum diye herhalde ama alpaslan'ı fena bulmadım.

    yine de bu ilk yarı performansı için takımın geleceğine umutsuz bakmak bence yanlış olur. planladığımız transferler yetişirse bugünkü 11'imizden en az 7 oyuncu yedek kalacak. randers gibi iyi bir takıma karşı zorlanmamız bence çok anormal değil. ama tabii ki bu kadro da daha iyisini yapabilir, yapmalı da.

    umarım 2. yarı ilk yarıdaki şansımız devam eder ve ilk yarıdaki futbolumuzun çok üstüne çıkarız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın