2021-22 UEFA Avrupa Ligi Play-Off İlk Maçı
20:00 Cepheus Park Randers
1 - 1
  • 164
    takım savunması anlamında yerleşimimiz çok sıkıntılı. uygun pozisyonda çok boşluk bulabiliyor rakip. biraz daha kaliteli bir rakip ilk yarı en az 3 tane atabilirdi.

    onun haricinde zaman zaman orta sahamız çok hızlı ve kolay geçildi. dikine paslar ve akabinde gelen topuk, ayak dışı, tek paslarla kolayca boşluk bulup tehlike yaratabiliyorlar. bunların hepsine çalışılması lazım.

    yine hücumda çoğalma, boşa çıkma ve üretkenlik noktasında problemimiz var gözüküyor. birkaç pozisyona girmemiz yanıltıcı olabilir, rakip de zaman zaman saha parselasyonunda hata yapıyor. ayrıca hızlı çıkış yapamıyoruz, boş alan bulduğumuzda bile aheste aheste ilerliyor, hızlıca rakip sahada çoğalamıyoruz.

    bek ve açıkların hem hücumda hem defansta azami yardımlaşması lazım. çoğu zaman oyunun her iki yönünde de ikiye bir kalabiliyoruz.

    onun dışında kerem güzel bir gol attı, bazen pozisyonlar da yakaladı ama oyunun daha çok içinde olması lazım. topsuz oyunda kerem biraz kayıp gözüküyor. emre akbaba jogginge gelmiş gibi. alparslan her an hata yapabilecek bir sakarlık hissi veriyor ama şu ana kadar genel olarak başarılıydı. muslera'ya ise kurşun döktürmek lazım, rakiplerin ayağına top atmalar falan, midesi mi bozuldu çocuğun nolduysa bir baktırmak, ilgilenmek gerek. luyindama ise sanki marcao'nun yokluğunda daha iyi oynuyor. ya da marcao'nun defanstaki oyun etkinliğini görmediğimiz için luyindama'nın oyunu olumlu anlamda gözümüze batıyor da olabilir.

    biraz daha ciddiyet, biraz daha doğru pozisyon almayla istesek bu takımdan hem gol yemeyiz hem 2-3 tane daha atarız. takımda bunu yapacak potansiyel var gibi, ama o ışığı sahaya yansıtma konusunda dönem dönem sorunlar oluyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın