resim
Gedson Carvalho Fernandes
Takım:Beşiktaş
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.83
Uyruk:Portekiz
  • 1480
    çok pardon ama cicaldau'ya 6.5 verene kadar gerekirse 15 baglayıp almalıydık gedson'u. cicaldau'dan ümitsiz olmasam da gedson gibi bir adamı alma ihtimalimiz varken bağlamalıydık bu işi. transfer döneminde süper ligde açık ara bonservise en çok para veren kulüp biziz. madem bütçe vardı, bence gedson için seferber edilmeliydi.

    hala gedson"un geleceğine inansam da 7 nelson, 6.5 cicaldau, 1.5 barış alper, 4 berkan derken 19m euro bonservise harcadık ve bu paraya onyekuru+gedson'u paket yapabilirdik ya. henry 4.5'a gitti yunanistan'a. 12 milyonu masaya koysak gedson'u pekala alırdık bence temmuz ayında. yanına da berkan bile çekerdik. çok mu lazımdı romanya ligi'nin vasat takımından 10 numara? veya luyindama'yı gönderemeyeceğimiz belliyken nelson transferi?

    gedson 10 yılda bir gelecek bir transfer fırsatı ve 19'un üstüne 15 daha harcanıp alınsa da ben razıyım. bir topçu sevdik onu da alalım be. beşiktaş haberlerini fazla sallamıyorum. muhtemelen bizimle yapılan pazarlığı körüklemek için pompalanıyor ve nihayetinde gedson ilk sene kiralık, seneye 8m satın alma opsiyonu gibi bir bedelle bizim olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın