• 135
    öyle bir algı yapıldı ki hepimiz bu algıdan çok etkilendik ne yazık ki. bein connect'in bu sene uygulamay koyduğu maçların 90 dakikalık tam hali sayesinde pozsiyonu baştan sona tekrar izleme şansım oldu. sözlükte yazılanlara cevap niteliğinde sayılıp silinebilir bu entry ama yine de yazmak istiyorum;

    öncelikle bence siz de mutlaka açıp baştan sona izleyin o pozisyonu ve sonrasını.

    1- marcao bir kez bile kerem'e yumruk atmaya çalışmıyor;

    ısrarla bu söylendi, kerem dayak yedi dendi ama alakası yok. marcao kerem'i uyarırken kerem sus diyor. bunun üzerine marcao sinirlenip kerem'in üzerine gidiyor kerem de marcao kadar hızlı adımlarla olmasa da marcao'ya doğru geliyor. yalnız kerem tartışmak için gelmiyor bence marcao ise sinirle gidiyor. bu noktada aralarındaki mesafe kapandığı anda kerem yine sus diyor, marcao da buna sinirlenip kafa atıyor ki öyle şiddetli bir kafa değil. devamında kerem zaten şaşırarak marcao'yu tutuyor, marcao da kendisini tutan kerem'in eline yumruk sallıyor. markao'nun elleri yumruk durumunda olduğundan sanki kerem'in yüzüne yumruk sallıyor ve denk getiremiyor gibi görünüyor ama hiç alakası yok.

    tüm bunlar marcao'nun yaptığını hafifletmez ama olayda dayak yeme dayak atma gibi bir şey yok. devamında da birbirlerini karşılıklı olarak son kez itiyorlar ve sonra araya diagne giriyor

    2- oyuncuların araya girmediği iddiası;

    oyuncular ne olduğunu anlamıyorlar bile, anladıklarında pek çok oyuncu olay yerine geliyor. diagne ve cicaldau zaten oradalar. devamında feghouli geliyor, kaleden muslera bile geliyor. muslera, diagne, feghouli ve van aanholt marcao'yu tutup uzaklaştırırken berkan ve cicaldau da kerem'in yanındalar. feghouli ve diagne bu noktada teknik ekibe marcao'yu şikayet ediyor, van aanholt ise marcao'yu tutup kenara götürüyor. olay mahalline gitmeyen bir tek taylan, luyindama ve boey var. zannediyorum ki taylan ve yeni gelmesine rağmen boey'un adanmışlığı ile ilgili kimsenin şüphesi yoktur. luyindama'nın da gitmemesi zaten isabet olmuş çünkü biri ters bir şey dediğinde luyindama zaten yer onu orada. uzaktan izlesin böyle şeyleri daha iyi.

    3- bazı arkadaşlar kerem o kadar mahcup oldu ki kendini suçlu hissedip sürekli ben sadece sus dedim diye açıklama yapmak zorunda kaldı yazmışlar.

    alakası bile yok bunun gerçekle. kerem, kendisini marcao'dan ayırdıkları anda teknik ekibe dönüp marcao'yu gösteriyor ve ne yapıyor bu diyor ki bunun için kerem'e kızmıyorum, çok normal bir tepki bu. devamında marcao babel'e kerem'i şikayet ederken kerem de o sırada fatih hocaya olanı biteni anlatıyor sinirli bir şekilde ki sinirlenmekte yine çok haklı kerem. bu sırada kerem ile marcao arasında 10 15 metre falan var en fazla. ikisi de kenarda biri fatih hoca ile diğeri hakan balta ile konuşuyorlar.

    ***

    pozisyonu izlerseniz göreceğiniz üzere rakip teknik direktör kerem'in de atılmasını istiyor. sebep olarak da boğazını sıkıyor diyor. bunu hem dudak haraketlerinden okumak mümkün hem de zaten eliyle kendi boğazını tutuyor bunu söylerken. sanıyorum marcao'nun nedne yumruk salladığı şimdi daha iyi anlaşılmıştır. kerem'e vurmak için yumruk sallamıyor. kafa darbesini aldıktan sonra sol kolunu marcao'nun boynuna doğru uzatıyor kerem ki çok insani bir refleks bu, o kola yumruk sallıyor marcao. bu detaylar şu yüzden önemli; marcao kismeyi dövmedi. olan olay iki oyuncu arasında bir tartışmadan ibaret sadece.
App Store'dan indirin Google Play'den alın