resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 1538
    sosyal medyada, ekşi'de bjk ve fenerlilerin hakkında "ooo dayak yedi bunun altında kalırsa kariyeri biter" "korktuğu için karşılık vermedi" diye saçmalayarak bizi yıpratmaya çalıştığı futbolcumuz.

    kerem'in tarafından da olayın halen kapatılmaması bu salakça algıyla ile ilgili diye düşünüyorum. marcao'nun eğer bir teklif varsa ve teklif 10m üzerindeyse satılmasını savunuyorum. ama kerem de çıkıp bir açıklama yapmalı artık.

    yaşanan olayda kerem ne korktu ne de bir eziklik sergiledi. marcao kerem'e gerçekten tüm gücüyle vurmaya hiç yeltenmedi öncelikle. gidip dayılandı. kerem de hiç geri adım atmadı, korkudan çok şaşkınlık içindeydi. çünkü ortada karşılıklı bir kavga değil, sucker punch denen türden ani bir atak vardı. kerem takımı 9 kişi bırakmadı, o anda yapabileceği en faydalı ve doğru şey karşılık vermemekti.

    artık olması gereken kerem'in galatasaray'ı merkeze alarak bir açıklama yapması ve kafasını oyununa verdiğini göstermesi. marcao gider gitmez, buna me kerem ne taraftar karar verebilir. ben şahsen satılmasını ve kendisine yaptığımız yatırımın buhar olup uçmamasını isterim. ama bu olay uzadıkça zarar gören galatasaray olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın