• 131
    olayın diğer tarafı olan kerem kardeşimizden bir kelime veya bir ima duyabilirsek daha rahat yorumlayabileceğimiz olay. yaşanan durum her yönüyle çok sıkıntılı, bu gerçek. ancak hepimizden önce kerem'in söz hakkı olduğunu düşünüyorum.

    örneğin çalıştığımız yerlerde kimse sus dediği için kimseye şiddet gösteremez, gösterirse de tazminatsız işten atılır. ancak söz konusu mali durumu çok sıkıntılı olan ve sokağa atacak 1tl' si bile olmayan bir kulüp olunca 15 mio euro civarında bir piyasası olan adamı bedavaya kapının önüne koyamaz. bunu savunanların kulübün çıkarlarını düşünmeden hareket ettiğini düşünüyorum. galatasaray, çok büyük bir kulüptür. bir sivil toplum kuruluşudur. tarihi boyunca nice krizler görmüş ve yönetmiştir. bu olay da ciddi bir kriz olarak tarihe geçmiştir. ancak kulübün çıkarlarını koruyacak optimum yol bulunarak çözülecektir merak etmeyin.

    iyi bir yönetime ve efsane bir teknik direktöre sahibiz. bizleri temsilen genel kurulumuz yönetimimizi görevlendirmiştir. bize düşen genel kurulumuzun seçtiği yönetimimize ve fatih hocamıza güvenmektir. neticede bu adamlarla sabah akşam hoca beraber yaşıyor, ruh hallerini bizim ondan daha iyi bilmemize imkan yok. sağduyulu olup verilecek kararı beklemekte ve suyun karşı tarafının kışkırtmalarına gelmemekte fayda var. akbaba gibi etrafımızda olduklarını unutmayın. takımınıza, hocanıza, yönetiminize destek olun ve güvenin. bu konuyu daha fazla dillendirmeninin de kulübümüze zarar vereceğini düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın