• 17
    marcao'ya para cezası ve bir süre kadro dışı kararı verilmeli, gereken cezayı almalı. zaten tff çok yakında kendisine ciddi bir ceza verecek. geç verilen reaksiyon, reaksiyon değildir. yanlış yapan futbolcuyu cezalandırmazsan, futbolcu seni cezalandırır. ceza kısmı kesinlikle tff'ye bırakılmamalıdır.

    futbolcu hata yaptı. galatasaray ise kendisini zaten affedecek, çok net biçimde gözüküyor. kalsın, gitsin benim çok umrumda değil ama kulağının çekilmemesi kulüp adına büyük hata. galatasaray'ın marcao'yu gönderebilme gibi bir lüksü yok. gönderilsin yorumları komik. türkiye'de yaşıyoruz, galatasaray'ı tutuyoruz. marcao'dan gelecek katkıya ve olası bonservis bedeline "muhtacız". aynı şeyi ozornwafor falan yapsa çoktan postalamıştık. muslera yapsa kerem'e suç atmıştık, kimse maval okumasın. galatasaray değerleri falan yok, bitti o iş. camia kendi kendisine yıllar içinde yapacağını yaptı.

    video klasik bir özür dileme videosu olmuş işte. büyük ihtimalle vermişler eline kağıdı, okutmuşlar. üzerinde konuşmaya gerek yok. asıp kesmeye de gerek yok. cezalandırmaya gerek var. bu kadar uzatırsanız, konu sakız olur. her yerimize bulaşır. böyle zamanlarda daha keskin reaksiyonlar vermeliyiz. zaman geçip reaksiyonsuz kaldıkça işler daha da karışacak. bir an önce karar verilmeli. ortalık yatışınca da ne yapacaklarsa yapsınlar. bu kadar beklenilmesi yanlış.
App Store'dan indirin Google Play'den alın