• 4
    çok güzel bir özür videosudur. kendimce haklı sebeplerim vardı da demiyor videoda. o an haklı olduğumu düşündüm diyor. e zaten hepimiz cinnet anlarında haklı olduğumuzu düşünürüz.

    gereğinden fazla duygusal hale getiriliyor bu olay kerem üzerinden. sanki kerem değil de feghouli ile olsa bu mesele bu kadar dramatize edilmeyecek gibi geliyor bana. kerem'in abisi twit atmış falan. ne gerek var ya? sanki evire çevire dövdü marcao kerem'i.

    bakın bu yazdıkların marcao'nun eyleminden bağımsız. ben tepkileri konuşuyorum. yoksa marcao konusunda fikrim net, bence bu saatten sonra satılmalı. ve yaptığının karşılığında eksik alacağımız bonservis de hukuk kuralları izin verdiği ölçüde kendisinden tazmin edilmeli. ama bu kadar ya, ötesi yok. ıki oyuncu tartıştı biri diğerine vurdu. bu olayı kerem üzerinden değerlendirmek mantıksız.

    edit: basın toplantısıyla ırkçılık savunanlar özür metnini beğenmemiş. çok da dertti. herkeste ne empati duygusu varmış ya herkes kerem oldu. asil bu yapilan bence daha büyük bir ayıp kerem'e. galatasaray futbol takımının önemli bir hücum silahı şu an ergen muamelesi görüyor resmen. ya bunlar profesyonel sporcu adamlar. tartıştılar ve biri diğerine vurdu. bu kadar ya, bitti gitti mevzu. ben diyorum ki, altını çizerek diyorum ki marcao bence sarılmalı, takımda kalmamalı ama bunun kerem ile alakası yok. bu marcao'nun eylemiyle alakalı. marcao bunu kendisine sus diyen volkan demirel yapsaydı da ben aynı şeyi derdim. ama sanki bazılarınız kerem olduğu için karış taraf biraz fazla duygusal davranıyor gibime geliyor. bakin kerem'e yazık olacak böyle giderse. bu olay biraz daha kerem üzerinden yorumlanirsa kerem, marcao'nun takımdan ayrıldığı bir senaryoda, olumsuz bir performansta tepki görmeye başlar. ben bu ülke insanının ciğerini bilirim.

    o yüzden artık kerem kısmını kapatmalıyız. marcao bir disiplinsizlik yaptı ve yaptırımı ne olmalı? konumuz budur.
    .
App Store'dan indirin Google Play'den alın