resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 20124
    galatasaray'a döndüğü andan itibaren geçmiş hatalarından ders aldığını her fırsatta belli eden ve ayrıca sahada elinden gelenin en iyisini veren yerine göre çok verimli de olabilen futbolcumuz.

    kendisi işlediği suçların cezasını hukuksal anlamda çekmediği için toplum tarafından her gün kendisine hesap soruluyor, günah çektiriliyor. bu çok normal bir durum. şu ana kadar arda da bunun bilincinde ve çok iyi bir karşı tutum sergiliyor. böyle devam ederse zamanla çoğunluk tarafından da affedilecektir.

    gel gelelim burası futbol kulübü, demiyorum ki tecavüzcüsü, hırsızı, gaspçısı alınsın fakat sporcuların melek olmasına da bakamazsınız, huzurevine bakıcı aramıyoruz burada. fatih hocanın gençliğindeki mevzuları ortada, fakat bu türk spor tarihinin en başarılı figürü olduğunu değiştirmiyor. aynı zamanda geçmişte bir takım hatalar yapmış olmak ders alınmışsa, yeni hatalara karşı tepki vermeye engel değil.

    o yüzden burada gelip her olayda kendisinin veya fatih hocanın geçmiş vukuatlarını sıralamak insanları provoke etmekten başka bir işe yaramıyor. unutulmasın ki bugün kadıköy şampiyonluğu ile övünülüyorsa bunu aynı fatih terim'in melo-riera olayını mükemmel yönetişine borçluyuz. ne yani terim gençken polise saldırdı diye, arda caner'i dövdü diye marcao'nun dünkü* aptallığı hakkında konuya dahil olamayacak, yorum yapamayacak, kınayamayacak mı?
App Store'dan indirin Google Play'den alın