resim
Mbaye Diagne
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 6377
    kronolojisi unutulmuş olan futbolcumuz.

    1. sezon: biz bu adamı ocak ayının sonunda aldık. kasımpaşa beni satsın diye rakibinin yüzüne tükürmüştü antremanlara falan da çıkmıyordu. zaten kasımpaşaspor'da yaptığı antremanların oynadığı maçların seviyesi de belliydi. 3-4 vitrin maçı dışında bildiğin halı saha maçı gibi maçlar hep. bize antreman eksiği ile gelen diagne bizim maçlarda çok sırıttı. bildiğin hantal kalıyordu, vücut koordinasyonu bayağı düşmüştü ki bu durum göz tırmalıyordu izlerken. bir yerden sonra taraftardan tepki çekmeye başladı.

    2. sezon: uzun uğraşlar sonucunda belçika'ya kiraladık. aslında arabistan'a satacak bütçe aktarmış olacaktık ama orada küçük çaplı bir darbe olup d'avila'nın ilişkileri taca çıkınca yalan oldu o iş. diagne belçika'ya gitti ve bir kaç ay sonra kadro dışı kaldı. belçika'ya giderken zaten fiziksel olarak iyi durumda değildi üzerine aylarca boş yattı.

    3. sezon: kadromuzda tuttuk, çünkü piyasası falan kalmamıştı. ancak bu adamın ilk 2 sezonundan da görüleceği gibi ciddi bir antreman açığı vardı. toparlaması zaman alacaktı. haliyle ilk maçlarda eski diagne'den esintiler verdi. ancak haftalar ilerledikçe fiziksel olarak ritmini buldu, ritmini bulduğu için boş beleş gollerinin içine 1-2 tane de güzel gol sıkıştırdı. oyuna da fayda sağlamaya başlamıştı artık form tuttuğunda, ancak kırmızı kart gördü. sonrasında da sezonun kalanını west bromwich albion'da geçirdi.

    4. sezon: henüz yeni başladı, önceki sezonları gibi antreman eksiği ile başlamadığı için güzel de başladı. nasıl devam edecek göreceğiz ancak diagne fiziksel olarak güçlü kalsa bile mental olarak dağılabilecek bir topçu.

    sözün özü; bu adam west bromwich albion'a gidince bambaşka bir oyuncuya dönüşmedi. bize ilk geldiğinde hali çok kötüydü, yüksek bedelli transfer ve maç başına 1 gol ortalaması da kendisini değişik triplere sokmuştu. şimdi ise 1 senedir kesintisiz oynuyor. hem de salı saha maçları gibi değil ciddi ciddi oynuyor ve burnu sürttü. en önemli nokta bu. eskiden saçma sapan şeyler paylaşan diagne artık koşu bandından falan hikaye atıyor. diagne buna yeni dönüşmedi. çok daha önceden dönümeye karar vermişti ancak kadro dışı geçen 1 senenin izlerini 2-3 ayda silemezdi. tam sildiği sırada kırmızı kart gösterdiler sonra da biz premier lige gönderdik zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın