resim
Marcos do Nascimento Teixeira
Takım:Sevilla
Mevki:Stoper
Yaş:28
Boy:1.85
Uyruk:Brezilya
  • 3145
    16 ağustos 2021 giresunspor galatasaray maçında yaptığı evet pek kabul edilebilir bir şey değil de nedir bu ''hayd, bir şey olsun da asalım keselim'' tavrı onu anlayamadım. olay yıllardır görülmemiş bir olay evet haklısınız da bir sakin önce.

    bu olay cezasız zaten kalmaz, kalamaz. marcao kerem'den öncelikle affedersiniz eşek gibi özür dilemek zorundadır. fatih hoca'nın da dediği gibi sonra takımdan sonra taraftardan vs. sorumlu olduğu herkesten özür dilemelidir.

    benim takıldığım asıl nokta şu. asalım, yakalım, ipe geçirelim, pandik atalım, şişe takalım, katrana bulayıp tüye batıralım, kafasına çuval geçirip su dökelim, isveç minderinin üstünde zıplatalım falan deniyor. ee sonrası? kerem'e sordunuz mu o affediyor mu affetmiyor mu önce diye? hani 1. derece olarak terbiyesizliğin yapıldığı kişinin fikri soruldu mu? türlü fantazileri yine hobi olarak yapalım ancak takımın başında daha önce birden fazla krizler yaşamış ve çözmüş fatih hoca var. galatasaray kültürünü de gayet iyi biliyordur değil mi? benim fikrimce biliyordur. o yüzden itidalli olup ona göre aksiyon alalım derim.

    not: marcao önce kallavi bir özür dilesin. sonra yönetimin vereceği cezaya eyvallah desin. daha sonra kerem her hafta cuma günü marcao'nun arkasından yaklaşıp iki avcunu birleştirip marcao'nun keltoş kellesine şlak diye geçirip bugün cuma kelleni kapa desin. arada florya'da üst kattan küçük su balonlarından marcao'nun keline headshot falan yapsın olay çözülsün :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın