• 271
    maçın son dakikasındaki yakaladığımız pozisyonu harcama şeklimize bakılırsa geçtiğimiz sezondan hiçbir ders çıkarmadığımızı anlamış olduğum maç. golü, + averajı geçtim az kalsın yiyorduk da.

    o değil de marcao'nun yaptığı zamanında melo'nun yaptığıyla karşılaştırılamaz bile. evet agresif, sert adamı severiz ama bu nedir be kardeşim? melo riera'yı döverken özel alanda yapmıştı. bu gitti canlı yayında herkesin gözünün önünde daldı. ne sportmenlik ne de takım arkadaşlığına kesinlikle uydu bu yaptığı. tamam takım arkadaşınla itiş kakış laf dalaşı yap ama kafa ve yumruk nedir?

    marcao gönderilmek için bahane mi arıyordur nedir. ya da fatih terim'in gergin halinden mi etkilendi bilemiyorum. işin kokusu yakında çıkar. bence 3 gün içerisinde bu iş çözülmeli. söylemekten ne kadar çok üzülsem de marcao'nun transfer sezonu bitmeden satılması gerektiğini düşünüyorum. yerine hemen yeni biri bulunmalı ama.

    ulan be geçtiğimiz hafta apandisit'im patlamış, ameliyat olmuşum. bugünse taburcu olmuşum sevinmişim ne güzel maça yetiştim diye ama izlediğim şeye bak. çok ayıp, çok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın