resim
Marcos do Nascimento Teixeira
Takım:Sevilla
Mevki:Stoper
Yaş:28
Boy:1.85
Uyruk:Brezilya
  • 3111
    utandım. samimi söylüyorum utandım yaptığı iğrençlikten ötürü. bu takımı seyreden küçük kuzenim ve onun gibi nice sarı kırmızıya gönül vermiş çocuklar, genç bir futbolcuya kendi takım arkadaşı tarafından yapılan iğrençliği gördüler diye utandım.

    16 ağustos 2021 giresunspor galatasaray maçındaki iğrençliği için asla zaman kaybedilmemeli, hasır altı edilmemeli ve hemen, bir an önce bir karar verilip onun arkasında da durulmalı. genç topçuyu korumalı, kendi takım arkadaşına 30 metre depar atıp kafa atan, daha sonra bir iki yumruk sallayan, yine bu akıl tutulmasına devam edip arkadaşları araya girmesine rağmen kendi takım arkadaşına saldırmaya devam eden bu canlı için acilen bir karar almalıyız. üstelik de öyle bir karar almalıyız ki ibret-i alem olmalı.

    bu hareket 100 küsür yıllık camiaya, onun taraftarlarına, kültürüne, cemiyetine, küçük destekçilerine yapılmış bir ahlaksızlıktır. cezasız kalmamalıdır. unutulmamalıdır ki sinek küçüktür ama mide bulandırır. bu canlıyı transfer dönemi bitmeden elden çıkarmalıyız. çıkaramadık mı? sözleşmesi bitene kadar kadro dışı kalmalı ve top yüzü bile görmemeli. bu, bu kulübün taraftarlarına olan ahlak borcudur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın