• 1195
    beş para etmez yayin politikasi sonucu gunden gune azalarak bitecek olan yayinci kurulus. para odememek icin de surekli naza cekiyor kendisini.

    --- alıntı ---

    2020-21 sezonunda 2 milyar 650 milyon tl alan kulüplerin 350 milyon tl’lik zam beklentisinin sadece 25 milyon tl’si gerçekleşmiş oldu. kulüpler 3 milyar tl bekliyordu. türkiye futbol federasyonu baskani nihat özdemir ile bein sports ceo’su yousef al-obaidly arasında 2021-22 sezonu için 2 milyar 675 milyon tl’lik sözleşme imzalandı. anlaşma gereği sezonluk ücretin yüzde 25’ini peşin ödemesi gereken yayıncı kuruluş, bu paranın bir kısmını hesaba yatırırken, kalan bakiyeyi 30 ağustos’a kadar tamamlayacağına dair söz verdi

    --- alıntı ---

    kuluplere 2.5 milyon euro'cuk zam yapmis. teşbihte hata olmaz, "hadi 1 futbolcu da benden" demis. allah razi olsun paşam. bozdurur bozdurur harcariz. 20 kulup danaya girer gibi 1 futbolcu daha aliriz. ınsallah tez zamanda şu çerçöp yonetimler, kuruluslar, patronlar artik basiretsiz ve liyakatsiz ne kadar adam varsa topyekün kaybolur gider.

    edit: imla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın