resim
Mbaye Diagne
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 6302
    kendisine haksızlık yapılmıyor bence de adamın kulüple ilişkisi arafta kalmış durumda.

    - 10/13 milyon euro bonservisin altında ezildi demek doğru bir ifade olmaz ama tam olarak beklentileri karşılayamadı.

    -geldiğinden beri tekrar satarız fikri ffp'den de dolayı hep vardı. şimdi de 4-5 milyon euroya satalım paraya çevrilecek oyunculardan biri gözüyle bakılıyor eldeki kadro itibariyle.

    - yaşı, mental yapısı ve yapabilirlikleri nedeniyle hayal kurdurmaktan uzak. örneğin: mohammed ve halil dervişoğlu yaşları ve potansiyelleriyle taraftara hayal kurdurabildiği için bu tip oyunculara sabır, tolerans, kabullenme de daha fazla oluyor diagne'de bu yok.

    - hadi bu yok hiçbir zaman da tam olarak bu takımın santraforu dedirtmedi. gomis gibi, burak yılmaz gibi, elmander gibi taraftarının bütününde tamam bu takımın santraforu diagne'dir gibi bir şey yaşanmadı.

    - maaşı ve mental yapısı güvenilir olmadığından yedek santrafor olması da pek mantıklı değil.

    - boylu poslu fizikli ve çok atlet bir oyuncu olmamasına rağmen aslında açık alan seven biri. kasımpaşa ve west bromwich performanslarının yüksekliğinin sebebi biraz da bundandı zaten.

    yani ilk 11'e koysan ne tam kimse ikna olmuyor/ikna edemiyor - ya da en azından şimdiye kadar kimse olmadı - yedeğe koysan maaşı ve mental yapısıyla oraya da sığmıyor. diagne galatasaray seviyesinin altında bir oyuncu kesinlikle değil. sadece maliyetleri ve geldiği zaman sebebiyle kıyafet üstüne oturmadı. yoksa şu performansla daha düşük maliyetlere örneğin 7 milyon euro bonservisle gelmiş 1.3 maaşla oynayan biri olsa hepimiz büyük diagne'ci olmuştuk. undarreted lafları havada uçuşuyordu. kulüp ve taraftar hala bonservis kazanılacak oyuncu gözüyle bakıyor maaşı ve elde paraya çevrilecek oyuncu sayısının azlığı sebebiyle ki şartlar itibariyle böyle düşünülmesi de normal.
App Store'dan indirin Google Play'den alın