• 1
    2018 2021 yillari arasinda takimimizin israrla denerken basarisiz oldugu oyun turudur.

    sebepleri arasinda seri pas yapamayip rakip hatta sikisan bloklari genisletememek var.

    bunun yanina guclu bir sebepse topla hucuma yonelik riskli kosu yapmamak. topu 5 6 metre ileri dikine goturebilmek, rakip defansin oyuna genis acidan bakarken topa endekslemesini saglar.

    takimimiz son yillarda rakibin mac anindaki reaksiyonunu beklemeden ezbere ilerledigi bir oyun taktigi var ki bu da teknik direktorumuzun direktifi gibi duruyor. ezbere yapilan pas hatalari, ozellikle defans oyuncularimizin, rakibi dakikalar gectikce zeki hissettiriyor ve psikolojik bir ustunluk kazandiriyor.

    set oyunu oynuyorsaniz rakibi tuzaga dusuren bir zekaniz olmali. aksi halde rakip surekli sikisan bir kuvvetle kontraya cikmak icin bekleyecektir.

    bu oyunu oynayan takimlar ne olursa olsun, sahanin her yerinde ucgenler ve dikdortgenler kurarak topun hareket hacmini genisletiyor. opsiyonlar artiyor. bu kadar hareket icin iyi bir kondusyon ve dikkat gerekiyor.

    acikcasi amator ruhlu bir taraftar olarak okuyabildigim bu detaylari takimimizda goremiyorum. ben bu isrardan cok sikildim. 2021 2022 sezonunda yeni oyuncularla beraber neyi nasil oynayabilecegimizi cok merak ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın