• 5
    (bkz: #3219140) şöyle bir entry girmek için gerçekten ya yaşınızın çok genç olması ya da kötü niyetli olmanız gerekiyor.

    ilk dönemini saymaya gerek bile yok. bir kaç elit oyuncu dışında kadronun tamamı anadolu ya da altyapı çıkışlıydı ve sonuç ortada.

    3. döneminde geldiğinde ligin en iyi takımı falan yoktu. bitik kadronun üzerine bazı eklemeler yapılmış ve o şekilde biraz toparlanmıştı kadro. engin baytar, emre çolak gibi isimlerle şampiyon oldu ve rakibi fenerbahçe 24 milyon euro'luk satış yapıp başta sow olmak üzere iyi transferler yapmıştı.

    4. döneminin başında bjk tarihinin en pahalı ve yıldızlar karması kadrosuna karşı şampiyonluğu aldı ve bunu elinden alınan ndiaye yerine donk ile yaptı.

    kendi taraftarının efsanesine, rakip taraftar ağzıyla bu şekilde iftira atması ve itibarsızlaştırmaya çalışması gerçekten çok ilginç. hocayı istemiyor olabilir, devrinin geçtiğini düşünebilir ve bu düşünceye saygı duyarım. ancak bunu mantıklı ve doğru gerekçelerle değil, yalan ve gerçek dışı şekilde belirtmek sadece kötü niyetliliktir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın