resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 2327
    son maçta * kötü oynamadığını düşündüğüm oyuncumuz.

    ben forvetten her daim gol beklentisi olan bir adam değilim ki aslında gol ortalaması da fena değil. her iki maçta 1 golü var şu anda. ama benim istediğim takım arkadaşlarını da oynatsın, kendi de oynasın.

    nitekim son maçta da duvar olmaya çalıştı, hatta zaman zaman iyi servisler yaptı. net bir pozisyona girip kaçırdı. patrick van aanholt soldan bindirdiği bir pozisyonda topu penaltı noktasına doğru, geriye, değil de mostafa'nın koşu yaptığı yere yuvarlasa belki golünü de atacaktı. kısmet değilmiş. çok mu iyiydi, değildi tabii ki ama takımda kaç kişi iyiydi zaten? forvetsiz 10 kişi bile yenmemiz gereken takımı yenemedik. suç tek başına forvette değil demek ki.

    şimdi yine gidecek falan diye haberler çıktı. bu kaçıncı forvet artık? suçu neydi bu elemanın bilemem de o kadar da kötü değil bence. çok mu iyi, bence o kadar da değil ama gömülmemesi de gerekiyor. forvete çok top getiremiyoruz ki adam n'apsın? takım yine yenilendi, bir alışma süreci olacaktır. bu alışma sürecinde asıl performansı değerlendirilmesi gerekiyor. zaman gösterecek yani.
App Store'dan indirin Google Play'den alın