resim
Victor Enok Nelsson
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:25
Boy:1.85
Uyruk:Danimarka
  • 68
    kulübün scoutları benden daha iyi bu işten anladığı için eğer anlaşıldıysa buyursun gelsin diyeceğim genç defans oyuncusu. izlediğim 2 tane youtube videosunda genellikle başarılı müdahaleleri olduğu için zayıf yönleri hakkında pek de fikir sahibi olamıyor insan. benim anladığım kadarıyla güçlü yönleri olarak sezgileri ve refleksleri ön plana çıkıyor. duracağı yeri de az çok iyi biliyor gibi. ancak biraz ağır gözüktü bana bir de top uzaklaştırmalarında genellikle rastgele uzaklaştırma yapıyor ki bu rakip takımın atak devamlılığı konusunda bize sıkıntı çıkarabilir. ayrıca önceki entrylerde de bahsedildiği gibi ikili mücadelelerde taş gbi durmuyor henüz, biraz dağınık böyle anlamsız şekilde devrilip gidecekmiş gibi.

    sezgileri ve reflekslerine güvendiği için sanırım genelde tek hamleli gibi oynuyor bu da eğer hata yaparsa hem kendisine kart olarak hem de bize eksik yakalanma ve eksik kalma olarak sıkıntı yaratır gibi. zaten kuzey ülkelerinin defans oyuncuları genelde bu tarz oynuyor. ayaklarının düzgünlüğü konusunda pek bir fikir sahibi olamadım ama en azından anlamsız risklere girmiyor gibi gözüküyor top ayağındayken.

    2 youtube videosu izleyip hakkında fazla bile yorum yaptım denebilir. arada sırada baya üzecek gibi duruyor ama umarım zamanla iyi ki almışız dedirtir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın