resim
Victor Enok Nelsson
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:25
Boy:1.85
Uyruk:Danimarka
  • 61
    genç, kendini geliştirip bize sahada faydalı olabilecek, sonradan para kazanılma ihtimali olan oyuncu. sosyal medya trollerine bakarsan 50 milyon euro'ya geliyor ama taksitlerle 7-8 civarına bitecek gibi gözüküyor, gayet olumlu hamle.

    şundan 1 ay öncesine kadar 30 yaşındaki larsen ve ghezzal için ffp de bitmişken gelmesinler dedik; o zamandan beri gelen oyuncularda van aanholt hariç 24 üstü adam yok. hatta muslera'yı çıkarsan ajax'a göz kırpan bir yaş ortalaması yakalıyoruz. burada tek eleştiri, maliyetler nedeniyle genç oyuncunun da hazır ve belli aşamaya gelmiş olanını almak olabilir ama ffp bitmişken bu riskin alınmasında bir beis görmüyorum. sonuçta o zaman da kiralıklardan yakınıyorduk ki omurga kuramamamızın sebebi oydu.

    bir de genç oyuncu alınca "çok iyi olsa avrupa bırakır mıydı?", "o paraya daha iyisi alınırdı." diyenler var. ha evet, avrupa takımları sınırsız oyuncu alabiliyor ve o yaşta upamecano'yu alacakken son anda yıllık kaç uçak bileti vereceğimiz konusunda anlaşamamışız. ya sabır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın