• 14687
    sürekli bir paradoks içerisinde olan yer.

    yıllardır pazatesi günlerinin tek sevdiğim noktası, galatasaray sözlük haftanın enlerini ve ofsayt verileri okumaktır. 2021 yılı ağustos- temmuz ayında okuduğum bu haftanın enleri ve ofsaytları entrylerinde, fatih terimi eleştiren yazılar haftanın enlerinde, öven ve vakit vermemiz gerektiği söyleyen entryler ise ofsaytlarında oluyor.

    ayrıca hemen hemen her gün girdiğim bu platformda sol framein yarısı belki de daha fazlası fatih terim'i eleştirmek hatta dalga geçmek için açılmış başlıklar mevcut.

    hatta ve hatta adana demirspor- beşiktaş maçından tutun, alakasız bir sporda bile fatih terim eleştiriliyor.

    bunlara tabii ki saygım var. kişiler istediği yazıya on-off verebilir. bu kişilerin temel hakkı.

    burada iki tane paradoks var.

    1. si, bu kadar yazı, onlanan entry varken, sözlükte hocayı eleştiremiyoruz denmesi.

    2. si doğru ve yanlış olan bilgilerin eleştiri olmayacağını sadece hakaret olacağının sürekli yazılmasına rağmen, bu tarz yazıların silinmesine tepki gösterilmesi.

    örneğin; bu takımın sistemi yok, yanlış bir eleştiridir. hatta eleştiri değildir. sen görmüyorsun diye bir şey yok olmak zorunda değil. doğru olanı, bence yanlış sistem kullanıyoruz. işte bu eleştiridir.

    özellikle ekşi sözlükte galatasay'ı karalama kumpanyasına maruz kalıp bundan etkilenip, çok fazla karalama yapılan yere dönüştü sözlüğümüz.

    galatasaray barış alper yılmaz'ı aldığında pahalı, hemen hemen aynı fiyatlara fenerbahçe burak kapacak'ı aldığında müthiş transfer, geleceğin takımı oluşturuluyor söylemleri bütün sosyal medyada var zaten. biz de bundan etkilenmemeliyiz.

    bülent uslu gibi adamların bardağına bu platformda su taşınmamalıdır. onlar istedikleri ekşi'de yaptılar, buraya sirayet ettirdiler. bizim devam ettirmememiz gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın