resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:FC Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 2212
    çok genç yaşta, 22 23 yaşlarında evlenmiş futbolcu. belki daha erkendir, bilemiyorum. ve kendisi müslümandır. müslüman deyince türkiye'deki müslüman görünüp islamiyet felsefesine aykırı her türlü şeyleri yapanları düşünmeyin. salah gibi bir karakter.

    ben bir dine inanmıyorum. mostafa'nın müslüman olup olmaması beni ilgilendirmez, saygı duyarım. ama belli ki inandığı değerin ölçüsünde yaşayan, bu bağlamda da inancına göre düzenli bir yaşam için erkenden evlenmiş birinin gece hayatı dedikodularını merak ediyorum. önüne gelenin kanaat önderi olduğu twitter/youtube gibi platformlarda hakkında dönen "gece hayatı yüzünden formu düştü" iddialarının kaynağını merak ediyorum. gerçi merak etmeye gerek yok, kesin içeriden, çok güvenilir kaynaktan bir bilgi alınmıştır :)

    biliyorsunuz ki luyindama disiplinsiz ve tembel, musleranın konsantrasyonu zayıf, yedlin vegan olup et yemediği için savunmada aksıyor, onyekuru ciddiyetsiz, mostafa mohamed'in gece hayatı var.

    yoksa hoca ve teknik ekip mükemmel. takımı çok iyi hazırlıyorlar fizik ve taktik anlamında. ama işte oyuncularımız kötü :(

    bu arada gece hayatı olduğu için fizik kalitesi düşen futbolcu ne ya. 1990 yılında mı yaşıyoruz? mbappe, neymar, haaland falan hiç geceleri dışarı çıkmıyor mu? durduk yere hakkındaki iddialarla iyi güldüm doğrusu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın