• 22
    "vasata alışmak"tan kastedilen çok belirsiz olduğu için yorum yapmak zor. eğer aktif emeklilik yaşamaları için falcao tarzı veteran oyunculara servet ödemek yerine gerek altyapıdan çıkarn, gerek scout ekibinin yıldız adayı olarak belirlediği potansiyelli gençlerden bir kısmını takımda görmek isteyenler vasata alışmış kabul ediliyorsa ben böyle isimlendirilmeye razıyım.

    ancak vasata alışmaktan kasıt psv gibi takımlardan 5 yiyerek elenmeyi olağan kabul etmekse ben yokum arkadaş. kimse beni "bu kadroyla bu kadar" martavalına ikna edemez. kimse beni galatasaray adının olduğu her yerde umut vardır sözünün aksine inandıramaz. "bu kadro ile bu kadar" ise 10'da biri bütçemize sahip anadolu takımlarından neden defalarca 3-4 yedik? "bu kadro ile bu kadar"sa rakibin iki katı maaş bütçesine rağmen neden "bu kadro"? vasata alışın derken kastedilen son avrupa galibiyeti aldığımız zamanı hatırlamamaksa bu kabul edilemez. hiçbir ekonomik ya da siyasal durum da buna gerekçe gösterilemez. galatasaray'ın başarıları hiçbir zaman psg tarzı "bastım parayı aldım kupayı" tarzı olmadı zaten, böyle bir beklentisi olan da yok.

    galatasaray adının olduğu her yerde umut vardır. ancak itiraf edelim, 21 temmuz 2021 psv eindhoven galatasaray maçında bu umuda sahip olmayı bile bize çok görenler oldu. bu durumu normal karşılamayanlara da yangıncı taraftar yaftası yapıştırıldı. vasata alışmak bu ise hiçbir sebep beni buna alıştıramaz. cuma kıyamet kopacaksa ve perşembe avrupa maçı varsa, rakipten bağımsız ben takımımın kazanmak için sahaya çıkmasını beklerim. galatasaray taraftarı olarak bu hakkımdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın