resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 10409
    gittiği sezonu hatırlıyorum, önemli sayıda taraftar kendisiyle sözleşme yenilenmesi halinde kombine almayacaklarını, tv aboneliğinden çıkacaklarını söylüyordu. ben de sözleşme yenilenmemesi taraftarıydım zira yaşı 34 olmuştu ve sabri teknik kapasitesinden ziyade saha içi enerjisiyle katkı sağlayan bir futbolcu tipi idi. gençlik döneminde bile galatasaray seviyesinde bir futbolcu olup olmadığı hep tartışma konusu olmuşken 34 yaş sonrası takımda iyice sırıtacağı çok açıktı.

    ben kendisi jübile yapar diye düşünüyordum ancak göztepe'ye gitme kararı aldı. orada 1 sene oynayıp futbolu bıraktı. bence kariyeri adına kötü bir karar oldu. 3-4 sene daha oynasa anlardım ama 1 sene için futbolu, altyapıdan itibaren yıllarca giydiğin, kaptanlık pazubendi taktığın forma ile bırakmamış olmak ilginç geliyor bana. bu durumdan dolayı da jübile vb. gibi herhangi bir vefa borcumuz olduğunu düşünmüyorum kendisine.

    takımımızdan ayrıldıktan sonra nasıl bir performans sergiledi takip etmedim ama hemen bir sezon sonra asansör bir takımda kariyerini bitirmesi yönetimin yeni sözleşme teklif etmemekte haklı olduğunu gösteriyor. sözleşme yenilenmemesini eleştirmek yerine kariyerini sadece 1 yıl erken bitirip zirvede ve altyapısından çıktığı camiada bırakabilirdi. kendisinin söylediği gibi, "herkes kendine yakışanı yapar."

    https://twitter.com/...172892230881285?s=20
App Store'dan indirin Google Play'den alın