resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 10408
    hiçbir zaman eleştirildiği kadar kötü olmamış oyuncu. hiçbir zaman da uçup kaçmamıştır. ama gayet ortalama bir performans vermiştir genele vurunca. iyi olduğu dönemler var, kötü olduğu dönemler var. gitmesi doğruydu diyebiliriz çoğumuz ama gönderiliş şekli yakışıksızdır, bunu tartışmaya açmaya bile gerek yok. 16-17 yıl burada forma giymiş bir isim için en azından futbolu bıraktıktan sonra bir jübile maçı yapmak çok şık olurdu.

    futbolda romantizme çoğu zaman karşıyım, performansı düşen, gerekli katkıyı veremeyen isimlerin de hemen gönderilmesini isterim. vefa falan diye zırvalamıyorum şu an, sonuçta milyon euroları alıp sefa sürdü bu insanlar. bu bakımdan vefayı zaten gösteriyor kulübümüz herkese. olay sadece düzgün vedalaşmakta bence. madrid ramos'u gönderdi ama bir basın toplantısı yapıp plaket verip, yolların ayrıldığını güzelce açıkladı. en azından bunu yapabilirdik diye düşünüyorum.

    edit: bu arada zamanında gönderilişini savunmuş birisiyim. sadece olayların arka planda nasıl geliştiğini görünce biraz üzülüyor insan. o yüzden gönderilmesinden ziyade gönderiliş biçiminin doğru olmadığını savunuyorum sadece.
App Store'dan indirin Google Play'den alın