• 32
    irfan can eğribayat ve doğan alemdar ikilisinden birini bir şekilde rakiplerimize kaptırmadan mutlaka kadromuza katmamız gerekiyor. beşiktaş muhtemelen kaleci transferi yapacaktır, bu ikiliden birine yöneleceği belli. fenerbahçe'de de altay bayındır iyi piyasa yaptı, bir kaç yıl içinde yüksek bedelle avrupa'ya transfer yapacağı kesin gözüküyor. trabzonspor da uğurcan çakır'ı yüksek bir bonservisle sattığı anda bu ikiliden birine yönelecektir.

    ben yaşı dolayısıyla doğan alemdar'a daha sıcak bakıyorum. adamı alıp hemen 11'e koyalım muslera da yedek olsun gibi bir saçma düşünce içinde değilim.

    kayseri'ye güzel bir teklifle gidilebilir. mesela 2m € bonservis, ek olarak kadroda düşünmediğimiz isimlerden istedikleri birisi varsa takasta o topçuyu gönderebiliriz, sonraki satışta ilk önceliğin galatasaray olması şartıyla altyapıdan gelişmiş genç ve potansiyelli bir futbolcumuzu da verebiliriz. mesela bartuğ sözleşme uzatmıyor, veririz kayseri'ye, oynar orada kendisini geliştirir, transfer olacağı zamanda da öncelik bizde olur. ve bu teklifte son ve en önemli nokta olarak, hem bizim hem de kayseri'nin işine gelecek olan şey doğan'ın bir sezon kayseri'de kiralık geçirmesi olacaktır. adamlar hem iyi bir anlaşma ile futbolcularını bize satar, hem şimdilik yerine birini aramazlar. ayrıca adam da bize gelip yedek kaleci durumuna düşerek kendisini çürütmez. kirası bittikten sonra da galatasaray'a dönüp muslera ile rekabete girer, yabancı sınırı daha da düşeceği için formayı alır bir şekilde. muslera'nın sözleşmesinin son yılında da doğan 20 yaşına geldiğinde kaleyi tamamen kendisine emanet ederiz, muslera da onu yedekler, tecrübelerini aktarır, gelişmesinde katkısı olur, takımın abisi konumunda sözleşmesini tamamlar. sözleşmesi bittikten sonra hala devam etmek istiyorsa da düşük bir yıllık ücretle yedek kaleci/kaleci antrenörü olarak devam edebiliriz. nando'nun böyle bir görevde bulunması iyi bir kaleci jenerasyonu yetiştirmemizde önemli bir yer tutacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın