resim
Sofiane Feghouli
Takım:Karagümrük
Mevki:Ön Libero
Yaş:34
Boy:1.77
Uyruk:Cezayir
  • 6131
    hala galatasaray'ın oyun aklı en yüksek futbolcusudur. seneler değişiyor şu adamın bu ünvanı değişmedi gitti. sonradan gaza basıp ligin sonuna doğru çok maç kazandırmışlığı var lakin siz her sezon başı maaşın çok yüksek git la bu takımdan derseniz ne yazık ki oyuncu da takıma olan bağını yitirir.

    4 küsür milyon euro maaş almasının sebebi kendisi değil. maaşına göre performansı düşük diye de bir oyuncu kenarda oturmak zorunda değil. teknik heyetin görevi arasında oyuncudan verim almak vardır. bu adam çok kötü yaaa, off ya hiç koşmuyor denerek işin içinden çıkılamaz.

    koşacak hali yokmuş, gamsızmış vs. gibi şeyler eskidi artık. gören de takım toplu halde kişi başı 11-12 km koşuyor sanar. takım arkadaşları ne kadar koşuyorsa o kadar koşuyor muhtemelen.

    başka takımda olsa eminim daha iyi oynardı. uzaktan seyrederdik şu adama bak diye. biraz da düşünmek gerek neden oynamıyor bu adamlar? genç transfer yapalım tabii ben de çok istiyorum genç transfer ama elinde feghouli varsa kalitesinden yararlanacak ortamı sağlarsın en azından.

    ek olarak gamsız iplemeyen bir futbolcu olduğunu da sanmıyorum. sorun bizim hala ondan uçup kaçmasını beklememiz. yoksa koy ortasahaya top dağıtsın, en üst düzeyde de yapabiliyor. berkan kutlu ve cicaldau asker olarak nitelendiriliyorsa kendisi de uzun lig maratonunda bu ortasahada yer almalıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın