3 - 2
  • 44
    milli takımımızı iyi anlamamız lazım. bizim köşelerimiz kuvvetli değil. ancak servislerimiz iyi ve muazzam blok yapıyoruz. haliyle bizim iyi servis atmamız, blokta yakalamamız ve fırsat buldukça hızlı oynayıp rakip bloklardan kaçmamız lazım. bakmayın kızların başardıklarına. bu takım kalitesinin toplamından çok daha büyük oynuyor ve büyük başarıyor. bu sebepten guidetti voleybolda alışık olduğumuzun aksine 6'sına düzenli olarak müdahale ediyor.

    yalan olmasın 3-0 kaybederiz diyordum. aldığımız 1 puan süper oldu. tek bir eleştirim var. guidetti'nin de ilk tercihi cansu. cansu naz'dan çok daha fazla ve doğru bir şekilde ortaları kullanıyor. naz oyuna girdiğinde zehra top öldüremiyor bir türlü, bu tesadüf değil. guidetti cansu'yla ebrarı, naz'la meryem'i eşleştriyor. bu yüzden bu ikiliden biri çıktığında diğeri de çıkıyor. bunda sorun yok ancak yeni sete girdiğimizde bence cansu'yla meryem'i beraber sahada görmemiz gerekiyordu.

    özetle çok değerli 1 puan aldık. arjantini yenmeliyiz. ruslar da tokyo öncesi iyi değildi. onlardan en az 2 set alırsak keyfimiz rahat gözüküyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın