resim
Alexandru Cicâldău
Takım:Konyaspor
Mevki:On Numara
Yaş:26
Boy:1.78
Uyruk:Romanya
  • 155
    yeni transfer ettiğimiz rumen orta saha oyuncusu.

    adam daha memlekete dün ayak bastı ama maşallah herkes ne kadar güzel yorumlarda, temennilerde bulunuyor. transferin yüzde 30u hagiye gidecekmiş, hagiyle popescu floryaya gelip kendisini bize itelemiş, işin içinde becali varsa şöyle olurmuş böyle olurmuş. orda en az dört tane becali var, hangi becali bu tanıyor muyuz. sanki her gün becali ile alışveriş yapıyoruz. kaldı ki geçmişteki rumen futbolculardan zarar da etmedik. ama herşeyin en iyisini biz biliriz ya hagi kesin komisyon almıştır. dünyanın gelmiş geçmiş en büyük futbolcularından olan hagi bu komisyona muhtaç kalmıştır. hatta "academia hagi" sırf galatasarayı tokatlamak için kurulmuş bile olabilir. bi araştırın bence bunu belki bişeyler çıkar. galatasarayı düşünüyoruz ya sonuçta. hakkımızı yedirmeyelim.

    haaa bi de romanya liginin kalitesi, oyuncunun galatasaray seviyesinde olmaması falan var. bizim ligimiz müthiş kaliteli ya takımlarıyla, hakemleriyle, müteahhit kulüp başkanlarıyla. galatasaray seviyesi de zaten bambaşka bi seviye. psv'den 5 gol yiyen bi seviyeye geldik. müthiş.

    ama yok illa bi katakulli olması lazım, arkamıza yaslanıp rahat rahat izleyemeyiz biz. kesin bi bokluk olmalı ve onu bulup yazmalıyız. hayatının neredeyse 50 yılını galatasaraya vermiş fatih terim bizim kadar düşünmüyor galatasarayı, biz düşünüyoruz değil mi? biz boklama, paranoya, komplo teorisi entrylerini yazalım baştan, oyuncu tutmazsa ben demiştim deriz. aksi olursa, hatalı taç attığı ilk maçta başlarız eleştirmeye. o da olmazsa sessiz sedasız sileriz entryleri.

    devam beyler..
App Store'dan indirin Google Play'den alın