resim
Milan Baroš
Takım:Vigantice
Mevki:Santrfor
Yaş:42
Boy:1.83
Uyruk:Çek Cumhuriyeti
  • 861
    galatasaray takımına en uygun forvettir. kanatlar ve ortasahanın öne gelmesi ve sıklaşan pas trafiği sırasında, yaptığı derin koşularla (bir sonuç vermesi gerekmez, sadece rakip defansı yerinden oynatmaya yarar) defansın kademesini dağıtan, sanki pas alacakmış gibi sırtını dönüp tekrar depara kalkan bir forvet tipidir milan baros. şu anda attığı gollerden kesinlikle bahsetmiyorum. galatasaray'ın oyun şekline olan uyumundan bahsediyorum. modern bir futbol anlayışını takip eden galatasaray şu anda toplu savunma toplu hücüm yapıyor. bunu yaparken box to box adamlar tercih ediyor ortasahada. ileride ise pas dağıtabilen ve pas isteyerek defansın arasına girebilen bir adama şiddetle ihtiyacı var. işte bu noktada tek alternatifimiz milan baros. arda - keita - elano üçegenine uyumu o kadar fazla ki, hepsinin birden iyi oynadığı maç, rakip defansın rüyalarına girer kabus olur. bu üç adam ve hatta baros rotasyon şeklinde oynamaya alıştırdılar sezonun başından beri, baros forvet özellikleri baskın da olsa, kanada da inebiliyor. işte bu özellik, onun sakatlandığı pozisyondaki gibi, kanattan gidebilme özelliği, onu paha biçilemez bir forvet yapıyor rijkaard sistemi için.

    bunları yazarken, "baros dönsün, dağıtacaz sizi ulan" manasında yazmıyorum. baros'un eksikliğinde takımın neler çektiğini göstermek için yazıyorum. baros yokken takım istediği bir tip forvet olmadığı için, o koşuları ve o kanat yardımlarını kendi içinde yapmak zorunda kaldı. bunu yapabilen var, yapamayan var. çoğu zaman hatalar oldu ama öğrenildi. zorla da olsa öğrenildi. görev dağılımlarına baros'un eksikliği sebebiyle birkaç madde daha eklendi futbolcuların.

    yakında baros geri dönecek. takım inanılmaz rahatlayacak. formda bir baros, rijkaard için paha biçilmez. o da bunu biliyor. umarım yakın zamanda aramızda olur. seni çok özledik milan baros.
App Store'dan indirin Google Play'den alın