• 29
    başarısızlığı kabullenemediği için absürt gerekçelerle eleştirilen taraftar.

    öncelikle destek olmak ne kadar taraftarlığın bir gereğiyse, yeri geldiğinde bir topçunun hareketinden, arzusundan, isteğinden memnun olmayan taraftarın bunu bir takım yollarla belli etmesi de bana göre en en en doğal hakkı olmalı. bunu bırakın açıklayarak karşı çıkmayı, eleştirmek veya yanlış olduğunu söylemek bile abes geliyor bana.

    vay efendim o topçuyu sezon boyu kaybedermişiz. futbolcu bu kadar mı duygusal yahu? yılda aldığı 4 milyon euro'nun hakkını vermesi gerekirken "taraftar beni yuhladı küstüm oynamıyorum" diyecek kadar ergen ruhlu mu? hangi avrupalı futbolcu bunu yapıyor?

    karakterlerine aşık olduğumuz felipe melo, wesley sneijder, didier drogba, muslera gibi karakterler neden yuhalanmıyor? diyelim ki yuhalandılar, siz sanıyor musunuz onların da küstüm oynamıyorum tavrını takınacaklarını? hepsi de adım gibi eminim ki "kötü bir dönemden geçiyorum ve taraftar da memnun olmadığını bana belli etme ve tepki gösterme hakkını kullandı" minvalinde konuşurlar. bu da profesyonelliğin ve mesleğe saygının gereği.

    bir yuhalamaya modu düşecek, takıma ve hocasına ve takım arkadaşlarına küsecek futbolcu varsa o zaten bu gamsızlığa ve umursamazlığa girmek için bahane arıyor demektir. geçelim bunları.
App Store'dan indirin Google Play'den alın