resim
Rachid Ghezzal
Takım:Ç. Rizespor
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:32
Boy:1.82
Uyruk:Cezayir
  • 268
    maliyetinden ve yaşından bağımsız tam olarak ihtiyaç duyduğumuz profilde bir oyuncu. aynısını irfan can kahveci için uğraştığımızda da yazmıştım, transfer olduğu takdirde yaşına ve maliyetine dikkat etmeksizin mutlu olurum.

    süper ligde maçlarımızın büyük bir bölümünü yavaş tempo ile kapalı savunmalara karşı oynuyoruz ve çok zorlanıyoruz. topu rakip kaleye götürmekte zorlanmasak bile kilidi açmayı çalışırken yeterli kaliteyi bulamadığımız için, atakları sonuçlandıramıyor ve kontra atak yiyoruz.

    işte ghezzal, kilit açmaktaki çilingir görevini 2020-2021 sezonunda beşiktaş'ta çok iyi bir şekilde gördü ve sezonun en verimli oyuncusu oldu. fatih hoca, uefa kupası finalinde* tercih ettiği 4-3-3'teki gheorghe hagi gibi sağ kanat oyun kurucu olarak kullanmak için istiyor olabilir ve özellikle gedson ve berkan gibi oyuncuları transfer edebilirsek, dinamik bir orta saha önünde çok iyi bir katkı verebilir.

    yalnızca, 2020-2021 sezonundaki asistlerine bile bakarsak, bu tip bir oyuncuya ne kadar ihtiyaç duyduğumuz anlaşılıyor bana kalırsa. https://www.youtube.com/watch?v=rRbTOeVL-hE
App Store'dan indirin Google Play'den alın