resim
Daniel González Güiza
Takım:UD Roteña
Mevki:Santrfor
Yaş:44
Boy:1.83
Uyruk:İspanya
  • 510
    ağlaması sızlaması umrumda olmayan topçu . sorun kendisinde değil oynadığı kulüptedir , ama kendisi de öyle ağlayıp sızlamasın hiç .

    gaza gelinip bir yıllık başarı için saçılan tonla para harab olmasın diye kesilme zehmetine girilmedi hiç guiza. arkasında türkiye ligi gol kralı ve avrupa şampiyonasında harikalar yaratmış semih varken bile . hal böyle olunca bu yapılan yanlışlar hiç göz önüne alınmadı , kabullenilmedi . biz baroş'u ve kewell'ı aldığımızda kan kusan , bu adamlardan ne bekliyorsunuz diyenler kıçlarını parmakladıktan sonra saçılan paralara yanmaya başladılar tabi ki . halbu ki rekabet ortamı olsaydı belki de başarılı olabilirdi bu eleman . ne boka yarayacağı belli olmayan baroni'msiler , deniz barış'ımsılar ve bilica'msılarla buraya kadar gelebileceklerini anladılar tabi ki at gözlüklüler . galatasaray'ın transferlerini tanımayan futbol acizi rıdvan'ımsılar da neill'i jo'yu izleyince tanımaya başladılar. taktir etmelerini beklemiyorum bile .

    14 milyon euro'yu basıp guiza'yı alan kulüp , jo ve gio'yu 4 ay opsiyonlu kiralayan kulübe laf attı . bunun sebebi mevve veren ağacın taşlanması . beğenmezsek almayız kardeşim , sen şuan guiza'yı bursaspor'a satabilir misin ? hadi oradan .

    bir yanda harika oynamasına rağmen elano'yu oyundan çıkarabilen , hiç beklenmedik bir anda servet'i yedek kulübesine yollayan , kurtarıcı olarak emre çolak'ı oyuna alabilen bir hoca . diğer tarafta taraftarıyla laf dalaşına giren , onların baskısına göre mantalite uygulayan b planı olan bir dahi (!) .

    ee kardeşim daha yazarım ama iki büyük kulüp arasında bu kadar fark olmaz ki . bir yılda parlamış bir oyuncuyu bu kadar yüceltirsen bu olacak işte . şişir patlasın . adam inanamamıştır bu kadar ilgiye , sanki martin palermo geldi . guiza hiç ağlayıp sızlamasın , kör talih vurmuş dünyanın parasını kazanmıştır . gitsin xerez'de iki yıl oynayıp bıraksın futbolu sonra hayatı boyunca çalışmadan yaşasın . oh ne güzel ağlasın sızlasın bağrımıza basalım . bana da verin 14 milyon euro bende ağlarım arkadaş .
App Store'dan indirin Google Play'den alın