resim
Henry Chukwuemeka Onyekuru
Takım:Al-Fayha
Mevki:Sol Kanat
Yaş:26
Boy:1.75
Uyruk:Nijerya
  • 4122
    muadili ya da seviyesi babel, jesse, oğulcan, arda, barış alper, ömer bayram vs olmayan futbolcu.

    bugün başlığına ikinci entryi giriyorum fakat kadroda kendisine alternatif sayılan oyuncular çıktıkları ilk maçta sözlük sol frame'de yanında 48 ya da 63 yazabilecek isimler.

    el freni babel?
    topla buluşunca eli ayağına dolaşan jesse?
    orta sıra takımlarında sol kanat oynayabilecek oğulcan?
    beyni ile yapmak istekileri muhteşemken fiziğinin izin vermediği arda?
    ikinci lig seviyesinde sadece 8 gol 5 asist yapabilmiş ve büyük takımda ne vereceği belli olmayan barış alper?
    garibim iyi niyetli ömer bayram?

    bu oyuncuların hiçbiri sizi uzun lig maratonunda sakatlık, ceza vb durumlarda gözünüz kapalı yazabileceğini oyuncular değil.

    kerem aktürkoğlu ise ikinci ligde gol ve asist sayısı ile kendisini kabul ettirmiş bir oyuncu. sakatlık olabilir, ceza olabilir, formsuzluk olabilir, kendisine teklif gelir ve gidebilir, hiçbiri olmadı forma rekabeti için bile aynı kalitede bir oyuncu bulundurmak şart.

    onyekuru açık alan topçusu ve hızından başka meziyeti yok görüşü hakim. peki antep maçında aralara girerek attığı gol ya da aldığı penaltıları ne yapacağız? fatih terim 3 sezondur pas futbolu oynamıyordu da bu sene mi oynama kararı verdi de onyekuru bu oyuna uymaz diyerek almadık? geldiği her sene onyekuru takıma katılmış hatta son gelişinde bu defa temelli geldi açıklamasında bulunmuştu fatih terim.

    yabancı sınırı var diyerek alınmaması gerekir görüşü de var.
    seneye babel, feghouli, falcoa ve linnes'in sözleşmeleri bitiyor. omar zaten lisansı yok. oynayabileceğini sanmıyorum. o kendini bulana kadar futbol onu kaybedecek maalesef. jesse ve ozonwafor falan zaten kadroda değiller. diagne'de muhtemelen kiralık satılık bir yere gidecek. donk da ya jübile yapar ya da ülkesinden bir takıma gider.
    elde kalabilecek yabancılar muslera, marcao, luyindama, yedlin, muhammed.
    5 oyuncun var ve bunlardan luyindama ve yedlin bile bir sonraki sene olmama ihtimali yüksek oyuncular.
    yabancı sınırı da onyekuru için bir bahane değil.

    bir de son olarak, hem pas futboluna zekası yetecek, hem hızlı olacak, hem bitiriciliği iyi olacak, takımı ve ligi bilecek kısmını saymazsak benim 7 temmuz 2021 ingiltere danimarka maçında izlediğim sterling vardı. 4,35 milyon euro'ya getirip oynatabileceksek sırtımda taşırım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın