• 231
    simdiye kadar yaptiklariyla alakali dusuncem yok. neden? cunku bu kadar buyuk bir organizasyonu devralmasi bile bir aydan fazla sure alir. bir de isin icine giden baskan”lar“in hicbir seyden sorumlu olmamasi eklenince 1 yil anlasilmaz gelen ekibin ne yapip ne ettigi.

    burada ve diger mecralarda, secim bitti, umariz secilmeyen adaylar secilen baskanin altinda birlesir, hemen muhalefete gecmezler diye defalarca soylenildi. bu kadar kisa surede bu denli buyuk tepkiler gosteriyor ki; en azindan 1 grup meseleyi kan davasina cevirmek istiyor. ne diyelim galatasarayin iyiligi ragmina kendi cikarlarini dusunenlere zerre kadar saygi duymuyorum.

    2 senedir hazirlaniyoruz derken klubun artik kemiklesmis 20 kusur problemini tesbit edip, bunlara yonelik cozum planlari oldugundan bahseden yonetimin hazirliklari 10 gunde degerlendirilemez.

    ben panikle yapilan anlamsiz, sacma sapan transfer istemiyorum. ffp var diye etebolara bir sene icin 2 milyonlari, falcaolara 5-7 milyonlari baglayip, bu paralari bonservise harcamanin yonteminin bulunmamasini yemiyorum. ıstiyorum ki bir akil olsun, gerekirse hedefimiz bu sene avrupa ligi seneye sampiyonlar liginde grup cikmak olsun ama bir akil cercevesinde olsun. o yuzden kisa surede galatasaray icin elini tasin altina sokmus, kendince planlari olan insanlara ortam olusturmak istiyorum. benim de taraftarliktan anladigim bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın