• 215
    transfer konularına değinmek istemiyorum, mevcut koşulda bill gates gelse o da bitiremezdi transferi, bu işin hukuki boyutu var kap'ı var limiti var, elinden çıkarman gereken yüksek maaşlı oyuncular var, misal ghezzal transferinin önde ki şişiklikten dolayı şimdilik veto edildiği söyleniyor teknik ekip tarafından ki bence çok doğru düşünülmüş.

    sen kimseyi göndermeden o adamların yerine oyuncu alırsan o adamları da satamazsın kimse kusura bakmasın parmağının ucunda oynatırlar seni.

    tamam transfer gelmeden psv'yi elemek çok ama çok zor ama o güne kadar 5-6 kişi gelsin geçmemiz yine çok zor. ne sanıyorsunuz yani gelen adamlar anında sisteme oturacak mükemmel bir oyun falan oynayacağımızı falan mı düşünüyorsunuz. biz o treni seçimin pandemi vs. ertelenmesi yüzünden çoktan kaçırdık zaten kimse kusura bakmasın.

    eleştirmek her zaman kolay ama olumlu taraf görmek niye bu kadar zor. mesela hiç mi hoşunuza gitmiyor transfer tanıtımlarının sade ve yönetici olmadan şık bir şekilde yapılması.
    her yönetim kurulundan sonra şeffaf ve dinlerken kulaklarınızın pasını silen yönetici duymak.( monakospor'dan sonra..)

    fatih hocanın mutluluğu, başkanın seçildikten sonra hiç görünmemesi bulduğu her mikrofona yapışmaması benim galatasaray'da çok özlediğim şeyler ki bunlar daha 15 günlük.

    ben transfer yüzünden yönetim eleştirmem aynı hataların her transfer döneminde göz göre göre yapılmadığı sürece.

    bırakalım insanlar çalışsın kulübe biraz hakim olsunlar. yahu yılların garsonu olsan girdiğin restorantta zorlanırsın, alışman en iyi ihtimalle 1 ayı bulur bu sadece örnek her meslekte böyledir, neden bu insanları her işe ilk günden hakim olmalarını bekliyorsunuz ki bence çok büyük acımasızlık ve şımarıklık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın